Kvalitetsträning

Har haft en mycket bra dag i dag! Mia och Sophie stannade kvar i Gävle efter att ha tävlat igår för att vi skulle kunna träna ihop idag. Vi har löst en del världsproblem och några träningsproblem också för den delen! ;o) Det är så himla mycket värt med engagerade träningskompisar! De här två tjejerna känner mig och Grym väldigt väl och trycker till mina svaga punkter och stärker mina starka när jag tvivlar på att träningen är rätt.

Tass, kon Grym nos apport Carma Noomi, Sophie Carma vill mera!                                            Noomi, 2,5 månader förgyllde träningsdagarna med sin närvaro!

Grym bollkastare kontakt Grym

Grym fick en ny leksak, bollkastare av Mia, favvo direkt!  Det blev mycket stadgeträning i fria följet för Gryms del. Back to basic med störnings träning, i stillasittande, gåendes några steg. Grym har ett ruggigt sug på koner, älskar apporteringsmomenten och anser nog att fria följet och Z är ett onödigt ont som måste genomlidas för att få göra det roligare. Vi utmanade honom med diverse störningar och han snappade rätt fort vad vi höll på med och blev mer och mer angelägen om att hålla i kontakten.  Jag har en förmåga att hitta nya lösningar när det uppstår problem i träningen. Rysligt innovativt men många gånger helt onödigt när det räcker med att gå tillbaka och ruska liv i grundövningarna, påminna och förstärka det vi redan har.

Som grädde på moset avslutade vi med att vara ”testekipage” för tre blivande tävlingsledare som gjorde sitt slutprov på oss. Vi hade möjlighet att gå in och belöna under helt tävlingsmässiga förhållanden. Kan säga att Grym blev rejält överraskad när första belöningen kom under fria följet!

Fika Hedvigs

Vad vore hundträning utan god mat och fika. Två dagar i rad har vi njutit på Annas Kafe som ligger inne i Hedvigs trädgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s