Anna

Anna Hilding – mamma, maka, hundtränare!

Jag har nyligen tagit ut en kandidatexamen i miljöteknik från Högskolan i Gävle. Till hösten 2016 kommer jag att jobba i Uppsala med plast, minskning av platsavfall, återvinning av plast, bioplast, substituera plast… Ja, jag har lätt att bli nördig på allt jag ger mig in på.

Resten av min tid lägger jag till stor del på träning av Grym. Mina högt ställda mål för Gryms utveckling har infriats med råge. Highlights från 2015 är en andra placering på SM i lydnad och en femte plats på NM i lydnad.  2016 har hittills bjudit på ett VM-brons med svenska landslaget samt en sjunde placering i SM-finalen och en vinst i SM-kvalet. Följ gärna vår resa på bloggen.

När det finns tid över, ägnar jag den gärna åt vår trädgård och goda vänner. Jag dyrkar solen, tar gärna ett glas vitt och har alltid mobilen på. Kaffe är en last jag gärna behåller, transporterar mig helst till fots eller på cykel. Jag är kvällsmänniska, gråhårig och är stolt över att vara kvinna! Som det äkta lejon jag är värnar jag hårt om min familj!

Familjen Hilding, Tommy, Pernilla, Anna och Mikaela

Annons

1 tanke på “Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s