Detaljer, detaljer

Vi har fått in stooora speglar i Hundungdoms träningslokal. Såå himla bra för positionsträningen. Jag har tyckt att våra sidoförflyttningar varit bra men det var dom ju inte alls. Nu har jag legat i några dagar och är lite mer nöjd med utförandet. Ser på filmen att han är med bekväm när jag korsar benen när vi rör oss till höger än när jag tar ”omsteg”. Jag har valt bort att korsa benen för att det kan missuppfattas som ett steg om det blir för stort. Eller att jag tar olika stora steg. Men när jag ser hur mycket bättre han går med mina ben korsade är det nog idé att fila på min egen stegteknik och använda det som passar honom bäst.
Testade av apporteringsingångarna. Hade tänkt nöta på med fotgåendet med apport i munnen några dagar till. Men jag var bara tvungen att prova. Inga tugg!!! Tjoho!! Går tillbaka till ”traska-runt-med-apport-i-fria-följet-träningen” ett tag till enligt plan så det får landa ännu mer.

Annons

3 tankar på “Detaljer, detaljer

  1. Hei.
    Jeg fant nettopp bloggen din etter å ha sett en av dine videoer på YouTube om fjärren. Veldig imponerende! Jeg skal følge med på både bloggen din og din youtubekanal:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s