Hundsporten

FlashkläddaFör andra året i rad engagerar jag mig själv och massor av andra duktiga hundtränare i hundsportens insamling till Musikhjälpen. Årets insamlade pengar går till bekämpning av HIV.
I år är vi ca 45 stycken ekipage från Gävle, Uppsala och Stockholm som har tränat i månader nu. Vi har fått till att vi får göra vår flashmob utanför glasburen där Musikhjälpen sänds ifrån. Fatta hur mäktigt det kommer att bli! De spelar vår musik i radion och över hela Stortorget. Wihoo!
Dessutom kommer vi att göra samma sak på Stora Stockholm inför söndagens finaltävlingar. Kennelklubben fyller 125 år i år. Temat är kalas och vi följer det temat.

Grym i flashdekoration
Grym har börjat koppla ihop sina löjliga dekorationer med träning. Koreografin har börjat sätta sig hos oss båda. Det ska bli såå himla kul att får visa upp allt.

Det har blivit några såna här skisser innan koreografin satts definitivt. Kadriljplan

flashmössor Studiefrämjandet är med och stöttar vårt initiativ. Idag har jag hämtat ut mössorna som vi kommer att ha vid uppvisningen i Uppsala. Kommer stolt att bära den!

Är du i Uppsala 13 dec runt 13.30 tycker jag du ska ta dig till Stora Torget och stötta vår insamling!
Den 14 december är vi på Älvsjömässan, finalringen är vår innan BIS-finalen!

2 tankar på “Hundsporten

  1. Hejsan!
    Efter flera års hundtränande fick jag tid att `grotta`ner mig i alla fantastiska youtube klipp som finns på nätet och fastnade för flera av dina inspirerande metoder av både koncentration och muskel träningar. Har en tollartik med artros (diagnostiserad dvärgväxt/fransysk fram som 1 åring och därav artros vid 7,5 år)hon behöver lugna övningar i kombo med simmet och fått stor inspiration där med pilatesbollen av dig. Har också en yngre och fartig tollare som behöver mycket jobba och springa och hon fullkomligen älskar att runda träden efter ett par tillfällen med den träningen.
    Så tack för att du är en av dem som storstilat delar med dig av många bra tips :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s