Toppar formen

 

 

Tävling på gång!

I helgen är vi med på rankingtävling i Kungsör. Runt 30 anmälda hundar i elitklassen. Typ hela Sveriges toppskikt. Ska bli riktigt roligt!

Jag har verkligen tänkt till och jobbat på att toppa formen inför den här helgen. Fystränat ordentligt i uppbyggande syfte fram till i söndags. Nu får han återhämta och ladda några dagar innan prestation.

Jag har tränat ganska traditionellt. Gjort en del förändringar för att trygga hans utföranden. Varit tydlig så han slipper fundera på vad som ska utföras. Boostat belöningar på de rätta ställena. Nött och nött. Och nött lite till. Han blir trygg och lugn. Jag har lite tråkigt, skulle vilja balla ur mer, hitta på roliga varianter, tänja på gränser och luras med störningar. Men nu ska vi leverera till helgen så då gör vi på Gryms sätt.

Vi avslutar toppningen med träning tillsammans med bästa gänget, Stina, Sophie och Emma i Kungsörshallen på torsdagen. Helvila på fredag, vi är kvar på orten och pluggar i husvagnen. En tävling på lördag och en på söndag. I Kungsörshallen. Ska bli riktigt roligt!

Grym med boll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s