Har gjort lite mer!

IMG_2269Efter lucia förra året, när Musikhjälpen packat ihop för året och vi Hundsportare lyckligt kunde konstatera att vi tillsammans bidragit med 162 900 kr, sa jag att; -Man skulle gjort nåt mera.

Så där som man säger men sen rinner det ut i sanden…

Men i år har jag gjort nåt mer och det kommer att bli hur coolt som helst! Förhoppningsvis kommer vi även att bidra med en massa pengar.  En massa pengar till Musikhjälpen. Årets tema är ”Tjejers rätt att överleva sin graviditet”. Passar ju väldigt bra att vi engagerar oss då i denna tjejdominerade sport. Jag kontaktade Moa på Studiefrämjandet som drog i en massa trådar och vips var Studiefrämjandet, Sveriges Hundungdom och Svenska Kennelklubben med på noterna och officiellt stöttar Hundsportens insamling. Dessutom sponsrar de projektet och är synnerligen aktiva i förberedelser och genomförande.
Jag kontaktade Sofie Johansson som precis som jag har en fabless för officiella överraskningar och Emma Widahl som är av den galnare sorten som tänker efter, efteråt. Det behövs såna människor i den här typen av satsning. Tusen tack till er! Vi har tillbringat några, flera, många timmar att sätta ramar, former och utseende på projektet.
Jag kontaktade några av mina goda vänner och tillika duktiga hundtränare. De i sin tur har spritt idén vidare på flera orter i Sverige.
Jag har kontaktat väääldigt många av mina hundträningskompisar, kursare och medlemmar från klubbar runt om i Gävle-Hoforsområdet.

Nu har vi gjort det. Tillsammans har vi skapat nåt helt unikt i hundvärlden. Vi släpper det i helgen! Mer info kommer!

Grym sitter fint

Annons

7 tankar på “Har gjort lite mer!

  1. Åter igen….stort tack för ditt jävlar anamma och drivkraft. Detta blir så bra och skoj….åå att min dotter kan få delta och växa i detta ♡!!!

  2. Pingback: vilken helg! | Cajac

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s