Stadspromenad

Svarthalls Kvick änderEn underbar hösteftermiddag var det igår! Kom hem rätt tidigt och vände i princip i dörren bara för att hämta grabbarna och ta en sväng ner i Boulongern. Kvick är mitt i sin unghundsspökålder. Reagerar på det mesta udda med skepsis. Nu märks det verkligen vad vi tränat innan och grundlagt. Allt sånt fungerar riktigt bra medan nya grejer är svårare att bli bekväm i. Han skvallrar på cyklar, hundar, mörkklädda människor och bussar, lika glatt som förr. Men statyerna har lyst med sin frånvaro i hans tidigare liv så där måste han ta i från tårna för att komma över osäkerheten.  Jag är så nöjd med hans skvallerfärdigheter. Fungerar även fast han är 10-15 meter ifrån mig och det han skvallrar på dyker upp fort eller nära. Änderna var han tvungen att fundera lite kring innan han insåg att de också var värda belöning.Svarthalls Kvick staty

I Boulongern finns  Statyn. Med stort S. Jag tycker den är hur fin som helst men jag vet mååånga hundar som haft problem med mamman och barnet som tittar ut över änderna i Gavleån. Den här dagen hade vi lite tur för barnet bjöd på godis. Som Kvick tordes ta ur handen. Fantastiskt modig liten hund! ;o)

Svarthalls Kvick Busyborder Grym statyTill slut, efter typ 1 dl godis tyckte även Kvick att det var ok att betrakta änderna tillsammans med de grå människorna som inte svarar på några signaler.

Kan säga att Grym var måttligt imponerad av lillebror. Mest pinsam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s