Medeltidsvecka

Grym barnvaktDet sista ska fixas. Sy det sista på klänningen, några nya trunkar. Grym är barnvakt och roar Kvick när vi inte har tid att ägna honom tid.
Han är riktigt road av brottningslekar och går på ett snyggt sätt in i fostringslek när Kvick är inte är tillräckligt ödmjuk. Man får ju inte göra illa varandra i leken…..

Resning medeltida tält Resning av det medeltida tält där jag, Tommy, Mikaela och Sebastian sover under medeltidsveckan. Åsså hundarna såklart. Vi bor i det medeltida lägret alldeles bakom tornerspelsplatsen med andra ur Gutars och Gillet.Grym invigning
Invigning av medeltidsveckan. I solnedgången på strandpromenaden. Omgivna av massor av förväntansfulla medeltidsentusiaster.
I år firar medeltidsveckan 30-års jubileum och det märktes på invigningen. Väldigt många kända och bra band, gycklar, magiker och eldartister visade upp sig och gav en försmak av det som veckan har att ge.Kvick invigning Kvick i vimlet. Han klarade miljön otroligt bra. För ung för att förstå?

Solnedgång
Solnedgången från strandpromenaden utanför ringmuren

Eldskytte

Gutars bågskytteklubb stod för finalen av invigningen. ca 20 bågskyttar sköt eldpilar och lyckades till slut få eld på det stora emblemet för medeltidsveckan som stod placerad långt ut i vattnet.

Tommy ser du som tredje gubbe från vänster. Han har en röd mantel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s