10 dagar kvar

 

Jobbat hela dagen med en missnöjd hund vid fötterna. På lunchrundan brukar vi träna mot två byggnader med fönster som går alldeles utmärkt att träna/spegla framför. Idag kikade vi på temposkiftningar, vändningar på stället och Z-skiften. Det går bra nu!
Träning på klubben på kvällen. Ställde ut flera rutor och koner och laddade rätt plats i rutan några gånger innan Sanna kommenderade oss i kedjor. När jag gick in på planen mot Sanna var han lite splittrad och helt fel i känsla. Plockade fram en klicker och lät Sanna klicka full uppmärksamhet på mig några gånger så var han på banan igen. Spikade Z, rutan och gjorde ett sååå snyggt val på apporteringsdirigeringen. Han har vid ett tillfälle gått på mitten och har varit osäker på det momentet ett tag. Vi har tränat enkelt och skapat ny trygghet och fick kred för det idag. En tredjedel ut mot rätt apport som han förmodligen inte ser får han syn på mittenapporten, gör en kort böj mot den men ombestämmer sig och slår ut igen. Och får direkt syn på rätt! Perfekt bekräftelse för ett bra beslut! Tjohoo, berömde massor!

IMG_1565Kvick och Mikaela var med på klubben, premiär för valpträning i klubbmiljö. Tror inte ens att han märkte att det var nåt annorlunda. På väg hem var han rysligt trött och kröp upp bakom Mickis nacke och somnade.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s