Houdini isdashit!

En riktigt bra dag i dag! Ledig, smaka på den…..

Inser hur privilegierat livet som hundinstruktör är. Iaf om vi pratar ledig tid på dagtid. För att inte tala om livet som student! Aldrig riktigt ledig, men mycket tid att disponera fritt.
Livet som  heltidsarbetande på dagtid med kontor, tidiga morgnar och en hjärna som är helt rörig efter en dag på helvarv, är en prövning. Men gissa om jag blivit bra på att prioritera sånt som verkligen är viktigt! Familj, jag själv och mitt välmående och kvalitativ träning av Grym. Att ta väl vara på ledig tid har blivit ett måste.

Så i dag sov jag till 9.30. Frukost med körkortsboken kapitel 10 som morgonläsning. 1 timmes övningskörning med Pernilla. 30 minuters riktigt, riktigt bra träning med Grym, grejerna börjar falla på plats. Fika med Tommy  samtidigt som jag ögnade igenom en hög med tidningar. Mage och rumpa-pass. Löptur med Grym. Invigde mina senaste Houdinifynd! Grillat till middag. Återupplivade pelargonerna som stått undanskuffade i garaget utan omvårdnad hela vintern. Förbereder kurs som jag ska ha i morgon.
Typiskt bra ledig dag. Hjärnan hänger med och kroppen mår bra, familjen samlad.grön houdini
Senaste tillskotten i Houdinifamiljen! Houdini High Noon Jersey. Såå himla skön, en blandning av silke och merinoull. Komposterbar när den är utsliten, vilket förmodligen inte kommer att hända på länge än!tjock houdini
Houdini High Loft Houdin. Otroligt varm!  En blandning av High Loft Thermal Pro® och återvunnen Econ Stretch™ som är material godkänt av Bluesign och återvinningsbart. Storleken var lite väl tilltagen för mig, kommer att bli perfekt i vinter när jag har två houdisar under. Nu sitter den bättre på Tommy.
Houdini passar mitt sätt att använda kläder. Hittar favoriter och använder dom igen och igen och igen utan att de knappt syns. Lite dyrare men väldigt prisvärt!
Näe, jag är inte sponsrad, bara en väldigt nöjd kund!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s