Tävlingspsykologi med Eva-Marie Wergård

Föreläsning i tävlingspsykologi med Eva Marie Wergård – för dig som vill prestera maximalt i tävlingssituation med din hund!

Onsdagen den 20 mars kl 18-21 på Gävle Konstcentrum/ Silvanum.Bild Kostnad 200:- per biljett. 

Vi förbereder våra hundar noggrant för att de ska kunna prestera maximalt på tävling. Vi tar dem till olika miljöer, lägger på allt fler störningar och bygger upp dem fysiskt och psykiskt successivt. Vad vi glömmer är att vi är två stycken där inne på tävlingsbanan – två faktorer som behöver förberedas för att helheten skall prestera maximalt!
Eva Marie Wergård har en Master of Science i Etologi, gör nu sin PhD inom djurträning och utbildar sig till mentalcoach. Läs mer om henne och hennes hundar här http://www.propiraya.wordpress.com
Målet med föreläsningen är att förstå mer om hur mental träning fungerar, hur mental träning kan hjälpa dig och din hund att prestera bättre vid tävling och att ge medel för att lära dig själv att hitta känslan av flow, så att du och din hund tillsammans kan prestera om och om och om igen!

Föreläsningen arrangeras tillsammans med Valbo Brukshundklubb. Alla klubbens medlemmar samt medlemmar i Gävle Hundungdom erbjuds att gå på föreläsningen till ett reducerat pris av 150:- per biljett. Ange medlemskap vid anmälan.

För frågor, kontakta Moa Källström på mail moa.kallstrom@studieframjandet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s