Ner i skoskaften……

Tävlat rankingtävling i Kungsör idag. Glad i hågen sällade vi oss till de andra i morse. Här skulle tävlas och presteras.

Ordningen på momenten var omvänd mot normalt. Skulle passa oss utmärkt. En trött hund trycker inte på och piper i fria följet var min optimistiska tanke.

Läs mer »

5 tankar på “Ner i skoskaften……

  1. Det där med friaföljet sist är inte lätt. Vi körde det förra året på en Maria kurs i Kungsörshallen och jag hade väl mina misstankar om hur det skulle gå. Inte lätt för Fixa att gå ett samlat frittfölj efter en massa fartmoment. Men en bra utmaning att jobba på att kunna klara!

  2. Vad tråkigt när det inte blir som man tänkt. Men det är väl någon slags lärdom också. Passa på och ta en välförtjänt paus och så kommer ni igen ännu starkare.Kram från Barbro & Tiger

  3. Ni har ju presterat jätte jätte fint hela året :) jag tycker ni ä "Grymt" bäst.Grym är ung och ibland blir det inte som man tänkt.Det här var säkert en jätte bra erfarenhet, trots allt . Valla nu ett tag och låt tankarna planera för kommande träningar och tävlingar i lugn och ro, säg till när ni kommer till Stockholm, om vi inte känner för att träna kan vi alltid fika och äta för det är vi väldigt bra på ;-))))Kram Marie&Carma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s