Folk……

Jag har tidigare lärt Grym att sitta ner för att få hälsa. Klättrar han blir han nonchad, står han pratar vi trevligt och när han sätter sig får han sig godis och vi kommer ner på hans nivå och möts. Det har funkat klockrent på folk som förstår och gör som man säger.
Läs mer »

2 tankar på “Folk……

  1. Jag försökte också med konsekvensträning -sitta och vara lugn vid hälsning, men gav upp träningen av människorna i omgivningen. Istället lärde in nosdutt i handen när det gällde hälsa på främlingar, eftersom många människor verkar vara nöjda med en så kort hälsningsfras (speciellt när hundarna blir äldre..)Varför de ens vill hälsa på en valp om de inte vill gosa är ju ett mysterie i sig visserligen :)

  2. Det är ju just det där, folk är i allmänhet lite svårare att ha koll på än hundar….så nej jag gör som du, ska dom hälsa så talar jag om att hon kommer upp i ansiktet på dig…det ligger ju liksom med eftersom jag har flat…försök få en flat att inte hälsa med hela kroppen….man blir ju själv bara trött och irriterad oxå och det tar en massa energi när man själv försöker skapa en bra situation och nån annan bara flyger över den bokstavligen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s